Over mij

In 344 karakters

Mijn naam is Patrick Kalkman, mijn passie is software ontwikkeling. Ik help bedrijven met het verbeteren van het software ontwikkelings proces. Ik combineer hierbij mijn kennis en ervaring van Agile Architectuur, Agile software ontwikkeling en Continuous Delivery. Dit doe ik door samen te werken met en onderdeel te zijn van het ontwikkelteam.

Mijn expertise

Hoe kan ik helpen?

Agile Architectuur

Architectuur is het fundament van een IT oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat het creëeren van een architectuur het meest effectief is wanneer meerdere disciplines samenwerken bij de start en tijdens een project. Ik kan u helpen om deze sessies te faciliteren waarbij ontwikkelaars, testers en beheerders samen in interactieve sessies de ruwe schets van de oplossing samenstellen.

Agile Software Ontwikkeling

Met meer dan 20 jaar ervaring in agile software ontwikkelingstrajecten ben ik in staat om samen met u de juiste oplossing te ontwikkelen. In de rol als agile ontwikkelaar, teamleider of meewerkend voorman.

Continuous Delivery

Ik geloof dat moderne software ontwikkeling niet meer mogelijk is zonder Continuous Delivery. Het iteratief ontwikkelen en opleveren van software is essentieel om de wendbaarheid van organisaties te vergroten. Ik kan uw helpen om Continuous Delivery geleidelijk in te voeren om zo direct gebruikt te maken van de voordelen van automatisering van uw delivery proces.

Mijn Werk

Resultaten waar ik trots op ben